Welkom op de FAQ-pagina van DeliverYves! 👋

Hier vind je antwoorden op de vragen die we het meest krijgen over onze makkelijke en milieuvriendelijke drankbezorgservice. Heb je vragen over de soorten dranken die we hebben, hoeveel het kost, hoe je kan bestellen, of hoe we jouw privégegevens beschermen? Je vindt het hier allemaal.

We hopen dat deze info jou helpt om onze service beter te begrijpen. Als je na het lezen van deze FAQ nog iets wilt weten, twijfel dan niet om ons te contacteren.

Ons team staat altijd klaar om je te helpen

Wij presenteren een uitgebreid assortiment bestaande uit 6 categorieën:

  1. Water
  2. Frisdrank
  3. Zuivel
  4. Bier
  5. Fruitsap
  6. Wijn en apero

 

Voor een gedetailleerde lijst van beschikbare producten die te koop zijn op onze website, verwijzen wij je graag naar deze link. Uiteraard hebben wij in ons gamma veel meer dranken.

Ons assortiment wordt regelmatig geëvalueerd om te voldoen aan jouw wensen en behoeften.

Mocht je jouw favoriete drank niet kunnen vinden op onze website, neem dan contact met ons op via e-mail op hello@deliveryves.be . Wij zullen ons best doen om te kijken of deze toch beschikbaar is.

 

Ontdek het gemak van eenmalig bestellen met EASY. Kies uit een uitgebreid assortiment van meer dan 100 dranken, plaats eenvoudig je bestelling via onze gebruiksvriendelijke webshop, betaal veilig online en profiteer van correcte supermarktprijzen. Ontdek het gemak van levering aan huis, zodat je zonder te sleuren kunt genieten van je favoriete dranken. Bestel vandaag nog en maak het jezelf gemakkelijk met EASY.

Er is een minimale afname van 60 euro. Indien dit bedrag niet wordt gehaald, wordt 50% op het verschil aangerekend. Bijv. Je verbruik was 48 euro drank. Dan is de berekening als volgt: 60 – 48 = 12 euro verschil. 12 : 2 = 6 euro extra aanrekening.

Met onze formule COMFORT geniet je van de extra voordelen als terugkerende klant, waarbij ultiem gemak centraal staat. Tijdens ons overleg stellen we samen een selectie op van je favoriete basisdranken (water, frisdrank, melk, bier, enz.), waardoor je voorraad voor 3 à 5 weken gegarandeerd is. Bovendien plaatsen we je dranken in een overzichtelijk, ruimtebesparend en kosteloos krattenrek.

We komen graag terug zodra je ongeveer 80% van je drankenvoorraad hebt verbruikt, zodat je nooit zonder je favoriete dranken komt te zitten. Vier dagen voor het volgende leveringsmoment ontvang je van ons een e-mail met de voorgestelde datum. Je hebt de mogelijkheid om deze datum zelf aan te passen als het nog niet nodig is of als je niet thuis bent. Een dag voor de levering sturen we je nog een reminder met het exacte uur van levering. Hierdoor hoef je nooit meer zelf je drankvoorraad te controleren, te bestellen, of ons te bellen wanneer je bijna zonder drank zit.

Uiteraard behoud je de vrijheid om op elk moment je assortiment van dranken te wijzigen. Ontdek het ultieme comfort van onze COMFORT-formule.

Binnen ons formule COMFORT hanteren we het consignatiesysteem. Dit betekent dat de dranken die zich bij jou thuis bevinden theoretisch nog eigendom zijn van DeliverYves. De daadwerkelijke kosten worden pas in rekening gebracht nadat de dranken zijn verbruikt. Het belangrijkste voordeel voor jou als klant is dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk hebt geconsumeerd, en dat je niet vooraf hoeft te betalen, zoals bij traditionele aankopen in de supermarkt of bij de drankencentrale.

We willen het jullie en onszelf zo gemakkelijk en zo duidelijk mogelijk maken. We plaatsen de dranken immers in consignatie en dat heeft vele voordelen, maar is delicaat. Het betekent namelijk dat de dranken die bij jullie in de berging staan nog onze eigendom zijn en onbetaald zijn. Je betaalt namelijk bij ons pas na verbruik en enkel wat je verbruikt. We willen niet dat je moet wachten tot al je dranken op zijn om ons te laten terugkomen. Want dan hen je waarschijnlijk enkele dagen zonder drank gevallen.

Dat vermijden we hiermee als we terugkeren als je ongeveer 80% hebt gedronken. Om een correcte telling te kunnen maken van je verbruik moeten je dranken overzichtelijk samenstaan. Dat kan best in onze gratis, overzichtelijke en plaatsbesparende kratttenrekken.

Kijk hier voor enkele foto’s bij onze klanten. Doordat al onze dranken netjes samenstaan kan onze driver (chauffeur die levert) een gemakkelijke telling uitvoeren van enkel je verbruikte drankjes en je een correcte factuur opmaken. Het zorgt ervoor dat onze dranken in consignatie gescheiden blijven van eventuele andere dranken. Dat zou leiden tot verwarring in het tellen van je verbruik. Als je echter een afgescheiden, exclusief door ons te gebruiken kast/ruimte hebt die je kan vrijmaken kunnen onze krattenrekken niet nodig zijn.

Voor de delivery, het ophalen en het sorteren van je leeggoed wordt een tarief van slechts €5,98 (ex btw) in rekening gebracht.

Helaas moeten wij een vergoeding van 10 euro in rekening brengen voor een bezoek waarbij niemand aanwezig was op het afgesproken leveringsmoment. Deze kosten dekken het klaarzetten en inladen van je dranken, de reistijd, het opnieuw uitladen, en de extra administratie die gepaard gaat met het opnieuw plannen van de levering.

Nee, onze bezorgers bij DeliverYves accepteren geen fooien.

Email: hello@deliveryves.be

Voor dringende vragen kan je bellen met Yves op 0495 52 75 75.

Het is onze doelstelling om milieuvriendelijk te werken: 

* We rijden met elektrische wagentjes en hebben dus geen CO2 uitstoot. 

* We combineren meerdere klanten per rit en sparen zo heel wat kilometers uit. 

* We beperken zoveel als mogelijk afval omdat we enkel werken met recycleerbare en herbruikbare recipiënten zoals glazen flessen.

Jazeker, jouw gegevens zitten in ons systeem en worden nooit aan derden doorgegeven. We beperken ons tot het bijhouden van enkel die gegevens die nodig zijn voor onze dienstverlening aan jou en gaan hiermee heel vertrouwelijk om. We houden ons aan de GDPR regels.